Lapsiperhe on etsinyt omakotitaloa Tampereen seudulta jo kuusi vuotta, mutta niistä on nyt hirmuinen kysyntä: "Ei niitä ole tarjolla" – Katso, millaisilla hinnoilla ne ovat käyneet kaupaksi

Omakotitaloja on myynnissä poikkeuksellisen vähän Tampereen seudulla. Kysyntä on kovaa ja hinnat ovat nousseet. Asuntonäytöissä jono voi ulottua ulos asti, ja esimerkiksi Lempäälässä 400 000 euron talo vietiin käsistä. Hakukone näyttää, kuinka nopeasti ja millä hinnalla omakotitalot ovat menneet kaupaksi Tampereella ja naapurikunnissa. Merja Poikkimäki ja Petri Jääskeläinen ovat etsineet perheelleen sopivaa taloa jo kuusi vuotta.

Merja Poikkimäki ja Petri Jääskeläinen muuttivat kuusi vuotta sitten vuokralle rivitaloon Nokialle ja alkoivat etsiä omakotitaloa Tampereen seudulta. Sopivaa taloa ei ole vielä löytynyt. Tilaa tarvitaan, sillä perheessä on myös kaksi lasta, Aapeli ja Viljami.

13.2. 6:00

Aamulehti

Kuusi vuotta sitten Merja Poikkimäki ja Petri Jääskeläinen muuttivat vuokralle rivitaloon Nokian Viholaan. Tarkoituksena oli asua vuokralla, kunnes sopiva omakotitalo löytyy. Nyt muutosta on kulunut kuusi vuotta, eikä sopivaa taloa ole löytynyt vieläkään. Poikkimäki ja Jääskeläinen ostivat rivitaloasunnon omakseen neljä vuotta sitten, mutta talon etsintä jatkuu yhä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut