Katso Aamulehden kattava listaus: Näissä ammateissa Pirkanmaan uudet aluevaltuutetut toimivat – Jopa seitsemän sairaanhoitajaa ja kuusi lääkäriä

Noin 37 prosenttia aluevaltuutetuista edustaa sosiaali- ja terveysalaa tai pelastustoimea. Kysyimme viideltä aluevaltuustoon valitulta sote-ammattilaiselta, mitä annettavaa heillä on uudessa luottamustehtävässään.

Kysyimme viideltä sote-alan ammattilaiselta, mitä heidän kokemuksensa tuo aluevaltuustoon. Kysymyksiin vastasivat anestesialääkäri Sirja Kaartinen (kok. vasemalla), kotipalveluyrittäjä, lähihoitaja Hanna Holma (kesk.), lastensuojelun perheterapeutti Erja Pelkonen (ps.), sosiaalikuraattori Joni Kumlander (sd.) ja sairaanhoitaja Leena Saarela (vas.).

25.1. 6:00

Aamulehti

Sosiaali- ja terveysalan ammattilaisilla on runsas edustus Pirkanmaan uudessa aluevaltuustossa. 79 valtuutetusta 29:n valtuutetun työ, koulutus tai opinnot liittyvät sosiaali- ja terveysalaan ja pelastustoimeen tai ainakin läheisesti sivuavat niitä. Luvussa ovat mukana myös sosiaali- ja terveysalalta jo eläköityneet.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut