Nämä asiat tulevat heti Pirkanmaan uusien aluevaltuutettujen päätettäväksi – Pian valitaan muun muassa johtaja, joka tienaa arviolta 15 000 euroa kuussa

Pirkanmaan hyvinvointialueen uudella aluevaltuustolla on tiedossa tiivis kokoustahti ja ”työmäärältään aivan poikkeuksellinen” kevät. Lähikuukausina aluevaltuuston pöydälle tulee useita tärkeitä päätöksiä hyvinvointialueen johtajan valinnasta ja strategiasta talousarvion laadintaan.

Pirkanmaan sote-muutosjohtaja Jukka Alasentie Tampereen messu- ja urheilukeskuksen Tähtien salissa, jossa aluevaltuusto näillä näkymin pitää ensimmäisen kokouksensa 8. maaliskuuta. Sali voi vielä vaihtua, jos koronan vuoksi tarvitaan lisää väljyyttä. Kokouspaikkana on kuitenkin Pirkkahalli ja valtuutetut osallistuvat kokoukseen paikan päällä.

24.1. 6:00

Aamulehti

Pirkanmaan hyvinvointialueen 79-jäseninen aluevaltuusto aloittaa työnsä heti maaliskuun alussa. Ensimmäinen kokous pidetään 8. maaliskuuta Tampereen messu- ja urheilukeskuksen Tähtien salissa. Kokousta ei koronatilanteesta huolimatta järjestetä etänä, vaan uudet valtuutetut ovat läsnä paikan päällä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut