Aamulehden kysely: Pirkanmaalaiset eivät usko, että sote-uudistus parantaa palveluita – Yksi huoli nousee ylitse muiden: ”Se on ihmisille elämän ja kuoleman kysymys”

Aamulehden Taloustutkimuksella teettämässä kyselyssä julkiset palvelut saavat vahvan tuen. Pirkanmaalaisista runsas puolet aikoo tulevaisuudessa luottaa julkisiin palveluihin, vain noin kolmasosa pitää yksityistä puolta parempana. Harva uskoo sote-uudistuksen parantavan palveluita. Terveysaseman sijainti lähellä omaa asuinpaikkaa on vähintään jonkin verran tärkeää peräti 91 prosentille.

Aamulehden kyselystä kävi ilmi, että pirkanmaalaiset eivät usko sote-uudistuksen parantavan palveluita. Lähipalvelut ovat pirkanmaalaisille kyselyn perusteella erittäin tärkeitä.

20.1. 5:30

Aamulehti

Pirkanmaalaisten luottamus sote-uudistuksen onnistumiseen on heikko. Vain 16 prosenttia vastaajista katsoo, että sote-uudistus millään tavalla parantaa heidän saamiaan terveydenhuollon palveluita tulevina vuosina. Palveluiden merkittävään paranemiseen uskoo ainoastaan kaksi ihmistä sadasta, kertoo Aamulehden Taloustutkimuksella teettämä kyselytutkimus.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut