Teivon raviradan alueella ajetaan jatkuvasti vaarallista korttelirallia - Pirkanmaa - Aamulehti

Teivon raviradan alueella ajetaan jatkuvasti korttelirallia, joka on vaarallista hevosille ja ihmisille – ”Olemme nähneet videoita, joissa isät ajelee ympyrää lapset takapenkillä"

Teivon raviradan alueella kaahaillaan jatkuvasti autoilla. Ravidadan toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kertoo, että aikaisemmin korttelirallia ajettiin kauimmaisella parkkipaikalla, mutta nyt kaahailua on laajennettu talli- ja klinikka-alueiden lisäksi myös alueelle, jossa sijaitsee kokoontumisrinki.

Autoliikenne Teivon raviradan alueella on lisääntynyt talven aikana. Raviradan toimitusjohtaja kertoo, että viime viikonloppuna korttelirallia ajettiin vielä aikaisempaakin enemmän.

10.1. 20:18

Aamulehti

Ylöjärvellä sijaitsevan Teivon raviradan alueella on ajettu talven aikana kasvavissa määrin korttelirallia, joka on vaaraksi alueella liikkuville ihmisille sekä hevosille.

Ravirata kertoi asiasta viikonloppuna sosiaalisen median kanavallaan. Teivon raviradan toimitusjohtaja Päivi Lehtonen kertoo Aamulehdelle, että ajoharjoittelua on ollut pääportin puoleisella pysäköintialueella jo pidemmän aikaa, mutta hiljalleen ”autojen pyörittely” on siirtynyt myös tallialueen puolelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut