Tässä lukijoiden mielestä parhaat retkiluistelureitit Pirkanmaalla – Legendaarisen Saarikylien radan kausi avattiin toden teolla viikonloppuna, katso video ja kuvat

Haluaisitko luistella Näsijärvellä vai jollakin muulla Pirkanmaan järvistä? Pyysimme lukijoilta vinkkejä parhaimmista luisteluradoista. Aamulehti vieraili Kangasalan Saarikylien retkiluistelureitillä sunnuntaina. Reittiä ylläpitävän Pirjo Veckmanin mukaan luistelureitti on Pirkanmaan vanhin.

Riitta Kotilainen ja Tapani Piippo olivat sunnuntaina 9. tammikuuta retkiluistelemassa vuoden ensimmäistä kertaa. He kertovat luistelevansa Kangasalan Saarikylien reitin lisäksi myös Siilinkarin retkiluisteluradalla. Piippo kertoo, että korona-aikana ulkoliikunta houkuttelee. ”Tulee lenkkeiltyä ja ulkoiltua metsässä.”

9.1. 20:17

Aamulehti

Pakkasta on yhdeksän astetta eikä jäällä tuule. Aurinko on pilvien peitossa, mutta muuten sää on mainio. Sunnuntain tavoin koko kuluva talvi on ollut retkiluistelun talvi.

”Kauden alku on ollut meille suotuisa, koska oli pakkasta ja tuli hyvin jäätä, eikä vielä tullut lunta”, kertoo Kangasalan Saarikylien retkiluistelureitistä vastaava Pirjo Veckman. Reitti aurattiin tänä vuonna ensimmäisen kerran jo joulukuun ensimmäisellä viikolla. ”Eli ennätyksellisen ajoissa”, sanoo Veckman.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut