Kangasalle suunnitellaan saunamaailmaa, jossa voi löylytellä samanaikaisesti vähintään 150 henkilöä - Pirkanmaa - Aamulehti

Kangasalle suunnitellaan saunamaailmaa, jossa voi löylytellä samanaikaisesti vähintään 150 henkilöä – Modernia lomakeskusta suunnittelee tunnettu muotoilija

Kangasalan Kisarannan kehittäminen on käynnistynyt. Tulevaisuudessa Längelmäveden rannalle nousee lomakylä, jonka vetonaula on useista saunoista koostuva saunamaailma. Legendaarisen tanssilavan kohtaloa ei ole vielä päätetty.

Smart Saunas & Villages Finland oy:n toinen yhtiökumppani Ville Aittomäki kertoo, että Kisarannan alue on sijainniltaan ja maisemiltaan hieno. Aittomäki sanoo, että alueella on paljon potentiaalia, joka on jäänyt aikaisemmin hyödyntämättä.

5.1. 6:30 | Päivitetty 5.1. 7:46

Aamulehti

Kangasalan Kisarannan tanssilava-alue muuttuu tulevaisuudessa monipuoliseksi matkailualueeksi. Kangasalan kaupunki ja Smart Saunas & Villages Finland oy ovat solmimassa sopimusta alueen kehittämiseksi.

Yrittäjä Heikki Ahopelto kertoo, että 3,5 hehtaarin alueelle rakennetaan useista saunoista koostuva saunamaailma, jota tukevat majoitus- ja ravintolapalvelut sekä erilaiset ulkoaktiviteetit ja luonnossa liikkuminen.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut