Useita liikenneonnettomuuksia ympäri Pirkanmaata – Tieliikennekeskus varoitti huonosta ajokelistä - Pirkanmaa - Aamulehti

Useita liikenneonnettomuuksia ympäri Pirkanmaata – Tieliikennekeskus varoitti huonosta ajokelistä

Tieliikennekeskus varoitti torstaina autoilijoita huonosta ajokelistä. Tiet olivat monin paikoin erittäin liukkaita. Liikenneonnettomuuksia sattui torstaina ympäri Pirkanmaata.

Lumisade vaikeutti näkyvyyttä liikenteessä myös 9. marraskuuta.

30.12.2021 17:41 | Päivitetty 31.12.2021 11:29

Aamulehti

Pirkanmaalla sattui torstaina useita liikenneonnettomuuksia. Aamulehti seurasi liikennetilannetta tässä jutussa.

Peräänajo Pirkkalassa

Pirkkalassa tiellä 3 sattui torstai-iltana kahden henkilöauton peräänajo. Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen kertoi torstai-iltana, että molemmat autot olivat tien sivussa.

”Poliisi ja pelastuslaitos varoittavat autoilijoita onnettomuudesta. Toinen ajokaista on osittain suljettuna, ja se on keiloitettuna. Onnettomuudesta on lievää haittaa liikenteelle.”

Tarkempi onnettomuuspaikan sijainti on Rajasalmen sillasta noin kilometri Lakalaivaan päin. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 19.39.

Hiltusen mukaan ensihoidon yksiköitä oli myös paikalla, mutta kyseessä oli vain peltikolari ja henkilövahinkoja ei tullut.

Ulosajoja Ikaalisissa ja Mänttä-Vilppulassa

Henkilöauto luisui torstai-iltana Ikaalisissa kolmostiellä vastaantulevan ajokaistan yli ojaan. Tarkempi onnettomuuspaikan sijainti on Ikaalisten liittymästä vajaat kaksi kilometriä kohti Patrakkaa. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 19.26.

Palomestari Jari Hiltusen mukaan henkilöauton kyydissä oli alustavien tietojen mukaan ainakin kaksi henkilöä.

”Ei tietoa henkilövahingoista. Ensihoidon yksiköt ovat paikalla. He varmasti tarkastelevat auton kyydissä olleita”, sanoo Hiltunen.

Aiemmin torstaina henkilöauto ajautui ulos tieltä Mänttä-Vilppulassa Haapamäentien ja Keuruuntien risteyksessä. Auto päätyi kyljelleen ojaan.

Hälytys onnettomuudesta tuli Pirkanmaan pelastuslaitokselle kello 17.04.

Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestarin Pauli Keskisen mukaan henkilövahinkoja ei sattunut. Onnettomuudella ei myöskään ollut vaikutusta liikenteeseen.

Sastamalan Häijäässä sattui risteyskolari

Aikaisemmin torstaina Sastamalan Häijäässä sattui risteyskolari. Henkilöauto oli tullut kolmion takaa ja törmännyt kyljittäin kuorma-auton kanssa.

Onnettomuus sattui Mouhijärventien ja Porintien risteyksessä.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen liikenneonnettomuudesta kello 16.54.

Onnettomuudessa ei sattunut henkilövahinkoja. Onnettomuudella oli pientä vaikutusta liikenteeseen, mutta kello 17.40 mennessä tilanne oli Pauli Keskisen mukaan jo paikan päällä ohi.

Huonoa ajokeliä

Ilmatieteen laitoksen mukaan Suomeen on saapunut lännestä uusi sadealue. Varsinkin torstai-iltana ja yönä sataa yleisesti lunta. Lounaassa vettä tai räntää.

Tieliikennekeskus varoittaa huonosta ajokelistä. Tiet ovat monin paikoin erittäin liukkaita. Ajokeli on huono lumi-, räntä- tai jäätävän sateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Myös Satakunnan puolella on kärsitty huonosta ajokelistä. Sastamalan ja Ulvilan välillä tiellä 11 sattui liikenneonnettomuus, jonka vuoksi toinen ajokaista jouduttiin sulkemaan.

Tarkempi onnettomuuspaikan sijainti on Sastamalan Jylhänmaan ja Ulvilan Sääksjärventien välillä.

Tieto liikenneonnettomuudesta tuli kello 17.05.sattui liikenneonnettomuus. Kello 18.39 liikennekeskus Turku tiedotti, että tilanne onnettomuuspaikalla on ohi.

Tämä oli päivittyvä uutinen.

Korjaus 31.12. klo 11.28: Sastamalan Häijäässä sattuneen kolarin tapahtumapaikaksi kerrottiin aiemmin virheellisesti Nokia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut