Näin Timanttikortteli rakentuu Kangasalle: katso suunnitelmat ja aikataulu - Pirkanmaa - Aamulehti

Tällainen on Kangasalan keskustaan kaavailtu Timanttikortteli, ja näin sen on määrä muuttaa kaupunkia – Katso havainnekuvat ja suunnitelmat

Kangasalan keskustan merkittävä muutos jatkuu tänä vuonna, kun Timanttikorttelin rakentamisen arvioidaan alkavan vanhojen rakennusten purkutöillä kesän jälkeen. Pohjaltaan timantinmuotoinen, useista rakennuksista koostuva kokonaisuus on todennäköisesti valmis tammikuussa 2025. Aamulehti kiertää vuorotellen Pirkanmaan kunnat ja paneutuu kiinnostaviin paikallisiin puheenaiheisiin.

Havainnekuva näyttää, millainen Timanttikortteli voisi olla tulevaisuudessa. Timanttikortteli koostuu kaksikerroksisesta osasta, jonka päällä on kolme tornia. Yksi torneista tulee toimistokäyttöön ja kahteen rakennetaan asuntoja.

4.1. 7:00

Aamulehti, Kangasala

Kangasalan keskusta kehittyy tulevina vuosina merkittävästi. Alueelle on suunniteltu paljon uutta, ja moni näistä hankkeista on edennyt jo myös käytännössä.

Yksi suurimmista hankkeista on Timanttikortteli, joka rakentuu Myllystenpohjantien ja uimahallin väliselle alueelle. Paikalla sijaitsee tällä hetkellä vanhoja liikekiinteistöjä, jotka puretaan uuden alta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut