Pannuhuone syttyi tuleen asuinrakennuksessa Mänttä-Vilppulassa - Pirkanmaa - Aamulehti

Pannuhuoneessa syttyi tulipalo asuinrakennuksessa Mänttä-Vilppulassa joulupäivänä

Pelastuslaitoksen mukaan tulipalossa ei ole sattunut henkilövahinkoja.

Tulipalo syttyi Koivikkotiellä.

25.12.2021 21:49 | Päivitetty 25.12.2021 23:03

Aamulehti

Koivikkotiellä Mänttä-Vilppulassa sijaitsevassa asuinrakennuksessa syttyi tulipalo joulupäivän iltana. Tulipalo syttyi pannuhuoneessa. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 21.11. aikaan.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen kertoo, että pannuhuoneessa oli ilmeisesti syttynyt öljypolttimen edessä ollut irtaimistoa.

Tulipalo ei päässyt leviämään pannuhuoneen ulkopuolelle, mutta rakennus kärsi savu- ja nokivahinkoja. Paikalla oli vielä kello 22.20 aikaan ensihoito tarkistamassa palon aikana sisällä olleita ihmisiä. Hiltusella ei ole tietoa siitä, kuinka monta ihmistä asuinrakennuksessa on ollut paikalla palon syttyessä. Henkilövahinkoja ei ole kuitenkaan sattunut.

Hiltusen mukaan savun muodostus oli niin runsasta, että pelastuslaitos joutui suorittamaan palopaikalla savusukellusta. Pelastuslaitos tiedotti kello 22.56 aikaan, että savusukeltajat sammuttivat palon ja savutuulettivat tilat. Omaisuusvahingot jäivät vähäisiksi.

Päivitys 25.12.2021 kello 23.02: Päivitetty tieto palon sammuttamisesta ja tilojen tuulettamisesta.

Päivitys 25.12.2021 kello 22.30: Päivitetty palon syttymissyy.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut