Henkilökuntaa karsitaan rajusti, ja nyt työntekijöillä on iso huoli lasten ja nuorten Juniversityn kohtalosta – ”Olemme järkyttyneitä, surullisia ja pettyneitä”

Harjuniityn koulussa Nokialla on pidetty tällä viikolla toistaiseksi viimeiset lasten ja nuorten oman yliopiston Juniversityn järjestämät työpajakurssit Pirkanmaalla. Koulun biologian opettaja Karoliina Tiilikainen ihmettelee Tampereen yliopiston toimintaa.

Biologian opettaja Karoliina Tiilikainen (vas) seurasi keskiviikkona Harjuniityn koulussa Nokialla, kuinka Juniversityn laboratoriokoordinaattori Noora Nyberg opasti Mikko Sadenharjua, Liro Mäkelää ja Juuso Viitahalmetta (oik) 3d-tulostamisen saloihin.

18.12.2021 7:48

Aamulehti

Tampereen yliopiston lasten ja nuorten Juniversityn tulevaisuudesta vallitsee tällä hetkellä suuri epätietoisuus, sillä yliopiston yhteistoimintaneuvottelujen seurauksena keskuksessa on jatkossa tarjolla työpaikka vain yhdelle ihmiselle.

Juniversityssä on työskennellyt seitsemän ihmistä. Heistä kolme on ollut määräaikaisia ja neljä vakituisia työntekijöitä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut