Hiekoitusauto luisui tieltä Ylöjärvellä – Oriveden suunnalla useampi pieni liikenneonnettomuus: ”Ajo-olosuhteet ovat huonot” - Pirkanmaa - Aamulehti

Hiekoitusauto luisui tieltä Ylöjärvellä – Oriveden suunnalla useampi pieni liikenne­onnettomuus: ”Ajo-olosuhteet ovat huonot”

Peltikolarit ja ulosajot ovat enimmäkseen pieniä, eikä henkilövahinkoja ole syntynyt.

Ylöjärven Mutalassa hiekoitusautolle oli käynyt hassusti, kun se oli luisunut ojaan tiistaina 14. joulukuuta.

14.12.2021 13:14 | Päivitetty 14.12.2021 14:29

Aamulehti

Orivedellä on kolissut ja liukasteltu tiistaina puolenpäivän tienoilla useammassa paikassa liikenteessä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen palomestari Jari Hiltunen kertoo, että Oriveden suunnalla on ollut puolenpäivän tuntumassa neljä erilaista liikennetehtävää.

Alueella on ollut useita peltikolareita ja ulosajoja. Lisäksi Juupajoella on ollut peltikolari. Onnettomuuksissa ei ole tapahtunut henkilövahinkoja.

”Ajo-olosuhteet ovat huonot ja on todella loskaista. Tilannenopeudella on voinut olla osuutensa asiaan”, Hiltunen varoittaa.

Osa onnettomuuksista on tapahtunut suoralla tieosuudella, Hiltunen lisää.

Myös muualla Pirkanmaalla tiet ovat paikoin liukkaat. Ylöjärven Mutalassa hiekoitusauto oli luisunut ojaan liukkaan kelin vuoksi.

Pirkanmaalla ei tiistaina ole voimassa varoitusta huonosta liikennesäästä, mutta jalankulkijoille on annettu varoitus huonosta jalankulkusäästä ja liukkaudesta jalkakäytävillä.

Sää on lauhtunut viime päivinä ja jään päällä voi olla vettä, mikä tekee kevyen liikenteen väylistä liukkaat ja lisää liukastumisriskiä.

Päivitys 14.12.2021 kello 14.28: Päivitetty juttuun hiekoitusauton ajautuminen tieltä Ylöjärven Mutalassa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut