Liikenneonnettomuus haittaa liikennettä 3-tiellä Toijalassa ja Lempäälässä - Pirkanmaa - Aamulehti

Lempäälässä sattui kaksi ulosajoa 3-tiellä – tunnin sisään Pirkanmaalla jopa kahdeksan hälytystä onnettomuuksista

Onnettomuudet hidastavat liikennettä 3-tiellä Lempäälässä.

Kelikameran kuvassa näkyy liikenteen ruuhkautuminen 3-tiellä Lempäälässä lähellä Ideaparkkia.

13.12.2021 17:01 | Päivitetty 13.12.2021 18:15

Aamulehti

Kolmostiellä Lempäälässä sattui maanantaina iltapäivällä alle tunnin sisään kaksi liikenneonnettomuutta.

Toinen onnettomuuksista tapahtui kauppakeskus Ideaparkista Kuljuun johtavalla tieosuudella, kun auto suistui tieltä. Hälytys onnettomuudesta tuli kello 16.50.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestarin Ilpo Kuokkasen mukaan ei ole tiedossa, että kukaan olisi loukkaantunut onnettomuudessa. Tilanne aiheutti kuitenkin ruuhkaa, kun toinen kaista oli suljettuna hieman yli tunnin ajan.

Aiemmin iltapäivällä 3-tiellä sattui onnettomuus Toijalasta Tampereelle päin, kun henkilöauto suistui tieltä. Hälytys tästä onnettomuudesta tuli hieman kello 16 jälkeen.

Sivulliset auttoivat auton pyörilleen, mutta kuljettaja ei päässyt omin avuin ajoneuvosta ulos, kertoi päivystävä palomestari Jarno Majaniemi Pirkanmaan pelastuslaitokselta. Pelastuslaitos avusti henkilön autosta ja ensihoito tarkasti hänen vointinsa.

Ilpo Kuokkasen mukaan Pirkanmaalla oli maanantaina iltapäivällä kello 16–17 aikaan yhteensä kahdeksan liikenneonnettomuuteen liittyvää hälytystehtävää. Kuokkasen arvion mukaan lumisade saattoi olla yksi osatekijä onnettomuuksien suureen määrään.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut