Pikkukunnasta Pirkanmaalta löytyy harvinainen houkutin, joka vetää opiskelijoita puoleensa Oulusta asti – Tällaista on lukiolaisen elämä Kuhmoisissa: asuminen halpaa ja ratsastus ilmaista - Pirkanmaa - Aamulehti

Pikkukunnasta Pirkanmaalta löytyy harvinainen houkutin, joka vetää opiskelijoita puoleensa Oulusta asti – Tällaista on lukiolaisen elämä Kuhmoisissa: asuminen halpaa ja ratsastus ilmaista

Kuhmoisissa valmistui pikavauhdilla uusi koulurakennus. Pirkanmaahan tämän vuoden alussa liittyneellä kunnalla ja sen yhtenäiskoululla on taskussaan yksi valttikortti, jota monen nuoren ratsastusta harrastavan on vaikea ohittaa.

Kuhmoisten yhtenäiskoulun yhteydessä toimii ratsastuslukio. Kuhmoislainen Anna-Sofia Koli (oikealla) ja Porvoosta kotoisin oleva Aino Lindroos hellivät Belinde-tammaa. Ratsastuskurssiin kuuluu teoria sekä ratsastusta. Opetus on ilmaista.

21.12.2021 7:00

Aamulehti

Voiko lukio-opiskelu olla näin kivaa, ja voivatko oppilaat odottaa malttamattomina loman loppua? Kyllä, ainakin Kuhmoisissa.

Pirkanmaahan tämän vuoden alussa liittyneellä kunnalla ja sen yhtenäiskoululla on taskussaan yksi valttikortti, jota monen nuoren ratsastusta harrastavan on vaikea ohittaa. Tavanomaisten opintojaksojen lisäksi koulussa voi suorittaa ratsastus- ja hevosopintoja, jotka luetaan osaksi tutkintoa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut