Auto pyörähti ja osui tolppaan tiellä 12 – lauhtuminen liukastaa nyt teitä: ”Talvikeli kannattaa ottaa vakavasti” - Pirkanmaa - Aamulehti

Auto pyörähti ja osui tolppaan tiellä 12 – lauhtuminen liukastaa nyt teitä: ”Talvikeli kannattaa ottaa vakavasti”

Viikonlopun liikenteeseen kannattaa lähteä varovaisuutta noudattaen, sillä lauhtuva talvikeli liukastanee tienpintoja.

10.12.2021 12:26

Aamulehti

Lauhtuminen liukastaa tienpintoja Pirkanmaalla. Perjantaina kello 11.40 Fintrafficin tieliikennekeskus tiedotti tiellä 12 sattuneesta liikenneonnettomuudesta Nokian Pitkäniemen liittymän ja Tampereen Raholan liittymän välillä.

Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävän palomestarin Pauli Keskisen mukaan toinen kaista oli hetken suljettu raivaustöiden vuoksi. Auto oli pyörähtänyt tiellä ympäri ja osunut tolppaan. Kello 12.10 Keskinen arvioi, että toinen kaista avautuu aivan pian.

Tiettävästi onnettomuudessa ei tapahtunut henkilövahinkoja, mutta ensihoidon yksikkö oli paikalla tarkistamassa tilanteen.

Keskisen mukaan teillä on juuri nyt liukasta. ”Kaikki rampit ovat olleet liukkaita, ja nyt kun keli lauhtuu, liukkaus varmaan lisääntyy vain. Kun pintaan tulee pieni lumihärmä, se liukastaa keliä ja katsotaan, miten tilanne kehittyy.”

Viikonlopun liikenteeseen kannattaakin lähteä varovaisuutta noudattaen.

”Sanoisin aina, että talvikeli kannattaa ottaa vakavasti.”

Aamulla Fintrafficin tieliikennekeskus kertoi myös toisesta pienestä tieliikenneonnettomuudesta, joka sattui Lempäälässä tiellä 3 kello puoli kahdeksalta aamulla. Pelastuslaitos on saanut aamun aikana pieniä hälytyksiä tieliikenneonnettomuuksista myös Kangasalta ja Pirkkalasta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut