Lue 180-sivuinen Aamulehden juhlalehti tästä – ”Toivon mukavia lukuhetkiä ja sitä, että juttujen parissa voimme tuntea ylpeyttä kotiseudustamme” - Pirkanmaa - Aamulehti

Lue 180-sivuinen Aamulehden juhlalehti tästä – ”Toivon mukavia lukuhetkiä ja sitä, että juttujen parissa voimme tuntea ylpeyttä kotiseudustamme”

Aamulehti täyttää tänään perjantaina 140 vuotta. Sen kunniaksi Aamulehdestä ilmestyi 180 sivuinen juhlanumero, jonka välissä on myös uusintapainos lehden ensimmäisestä numerosta.

Aamulehden juhlanumeron kannessa on Aamulehden nimiöitä vuosikymmenten varrelta.

3.12.2021 6:29

Aamulehti

Aamulehden juhlanumerossa ja juhlajutuissa esiintyvät tamperelaiset ja pirkanmaalaiset tekijät, historian ja tulevaisuuden tuntijat, yrittäjät, hyväntekijät, liikuttajat ja persoonat, jotka tuovat iloa ja valoa Pirkanmaalle. Sisällössä on myös paljon tarinoita Aamulehdestä ja sen tekijöistä.

Vastaavan päätoimittajan Jussi Tuulensuun sanoin: ”Toivon mukavia lukuhetkiä ja sitä, että juttujen parissa voimme tuntea ylpeyttä kotiseudustamme. Tämä kaupunki ja alue kehittyy ja näyttää suuntaa, kuten se on tehnyt koko historiansa ajan.”

Lehden pääsevät lukemaan aamulehden tilaajat. Siirry lehteen tästä. Jos luet tätä juttua sovelluksen kautta, pääset lehteen etusivun alareunassa näkyvän lehdet-valikon kautta.

Kaikki Aamulehden syksyn juhlajutut löydät verkosta osoitteesta aamulehti.fi/140

Lehdessä kerrotaan muun muassa uuden Nokia-areenan avauksesta, lapsista, joiden elämää Aamulehti seuraa ja nykyaikaisesta toimitustyöstä.

Lehden välissä on uusintapainoksena Aamulehden ensimmäinen 3.12. 1881 ilmestynyt numero.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut