Koe Aamulehden valoteos, näe palkintojenjako ja Uniklubin keikka suorana lähetyksenä - Pirkanmaa - Aamulehti

Koe valoteos, katso palkintojenjako ja Uniklubin keikka suorana lähetyksenä – Näin voit juhlia Aamulehden kanssa

Aamulehti täyttää tänään perjantaina 3. joulukuuta 140 vuotta. Juhlan kunniaksi valokeilassa ovat ennen kaikkea pirkanmaalaiset ihmiset ja yhteisöt.

Näin juhlitaan 140-vuotiasta Aamulehteä.

3.12.2021 7:04

Aamulehti

Juhli kanssamme ja lue, mitä kaikkea mielenkiintoista, innostavaa ja poikkeuksellista Pirkanmaalla tapahtui 140 vuotta sitten ja nyt, kun sama innovatiivisuus vie yhä koko Pirkanmaata eteenpäin.

Finlaysonin valot Aamulehden ensimmäinen numero ilmestyi vähän ennen kuin Pohjoismaiden ensimmäinen sähkövalo syttyi Tampereen Finlaysonilla vuonna 1882. Nyt Finlaysonilla syttyy jälleen uusi valo, kun Aamulehti juhlii 140-vuotissynttäreitä. Siperia-kiinteistön ja Aamulehden toimituksen seinää koristaa joulukuun ajan valoteos. Keskustorin pohjoispäätä valaisevan teoksen on suunnitellut Profilight, jonka käsialaa muun muassa Valoviikkojen suositut Tassivat vedet -teokset ovat.

Aamulehden Valo-palkinnot Aamulehti kysyi lukijoilta ensin ehdokkaita tekijöistä ja teoista, jotka ovat ansaitsisivat palkinnon. Toimitus valitsi 21 ehdokasta, jotka esiteltiin juttusarjassa marraskuun aikana. Sen jälkeen lukijat saivat äänestää suosikkiaan. Perjantaina 3. joulukuuta eniten ääniä saanut ja kuusi muuta palkitaan Aamulehden Valo-palkinnoilla. Voit seurata palkintojen jakoa suorassa lähetyksessä noin kello 20 alkaen.

Lue lisää: Suora lähetys perjantaina kello 20.15: Valo-palkinnot jaetaan Aamulehden 140-vuotisjuhlassa

Lue lisää: Ketkä heistä saavat Aamulehden Valo-palkinnot? Voittajat julkistetaan Aamulehden synttärijuhlissa tänään perjantaina – Katso, keitä muita ehdotettiin palkinnon saajiksi

Aamulehden synttärijuhlat Aamulehden henkilökunta ja kutsuvieraat juhlivat Tampereen Sokos Hotel Tornin Paja-kongressikeskuksessa. Voit osallistua juhlatunnelmaan jakamalla kuvia esimerkiksi valoteoksesta tai onnittelutervehdyksiä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Aamulehti140.

Uniklubin keikka Aamulehden 140-vuotisjuhla huipentuu rock-tykitykseen, kun Uniklubi-yhtye soittaa kovimmat hittinsä Torni-hotellissa kello 21 alkaen. Aamulehden tilaajana pääset nauttimaan konsertin suorana lähetyksenä vaikkapa kotisohvaltasi.

Lue lisää: Suora lähetys perjantaina kello 21: Uniklubi rokkaa Aamulehden 140-vuotisjuhlassa, katso keikka tästä

Nyt saa sanoa Mitä olet aina halunnut sanoa Aamulehdessä? Ota kantaa, kerro mielipiteesi tai jokin tosi tärkeä asia – mitä vain! Kerro se meille täällä.

Lue lisää: Mitä olet aina halunnut sanoa Aamulehdessä? Vaikka kysymys veti monet hiljaiseksi, saimme 40 vastausta – Nyt on sinun vuorosi kertoa

Juhlajutut verkossa Olemme tehneet juhlajuttuja jo marraskuun alusta saakka. Jutut kertovat ihmisistä, yrityksistä ja muista toimijoista, jotka tuovat erityistä hyvinvointia ja menestystä Pirkanmaalle. Jutut löydät kootusti täältä.

Selaa juhlapaketti Aamulehden verkosta voit myös selailla juhlalehden näköislehtenä. Tuhdin paketin löydät täältä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut