Rasvakeitinpalo sulki ravintolan Pirkkalassa - Pirkanmaa - Aamulehti

Tulipalo sulki ravintolan Pirkkalassa – ravintoloitsija yritti ensin sammuttaa palon itse: ”Sitten peitekin syttyi palamaan”

Pirkanmaan pelastuslaitos sai tiedon Pirkkalan keskustassa syttyneestä palosta kello 19.53 tiistai-iltana.

30.11.2021 21:28

Aamulehti

Tulipalo sulki Marinara-lounasravintolan Pirkkalan keskustassa Koulutiellä tiistai-iltana. Ravintoloitsija Gafur Horosani kertoo Aamulehdelle, että ravintolassa paloi rasvakeitin.

”Koetin sammuttaa sitä sammuttimella ja sen jälkeen sammutuspeitteellä, mutta sitten peitekin syttyi palamaan”, Horosani kertoo.

Sen jälkeen Horosani kertoo soittaneensa hätänumeroon.

Horosani kertoo, että ravintola pysyy suljettuna keskiviikkona. Hän ei vielä tiistai-iltana osaa sanoa, koska savusta aiheutuneet haitat saadaan hoidettua ja ravintola voi jatkaa toimintaansa normaalisti.

Horosani toimii Marinaran ravintoloitsijana yhdessä vaimonsa Susana Horosanin kanssa.

Vapaapalokunta saapui ensin

Pirkanmaan pelastuslaitos sai tiedon palosta kello 19.53. Tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen vahvistaa, että palo sai alkunsa rasvakeittimestä. Tulipalo ei levinnyt hormiin tai muihin tiloihin.

Pelastusyksiköistä ensimmäisenä paikalle saapui Pirkkalan vapaapalokunta. Palo saatiin Hiltusen mukaan heti hallintaan. Pelastuslaitos sammutti rasvakeitinpalon, tuuletti ravintolan ja tarkasti sen yläpuolella sijaitsevat tilat.

Palosta aiheutui savu- ja nokivahinkoja. Horosani kertoo, että rasvakeittimen lisäksi muuta irtaimistoa ei kuitenkaan tuhoutunut. Horosani itse kertoo saaneensa käsiinsä pieniä palovammoja.

Kello 20.50 käynnissä olivat palon sammutustöiden jälkitoimenpiteet.

Juttuun päivitetty kello 22.16 ravintoloitsijan kommentit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut