Autoja ja asuntoja heitelty kananmunilla ja ikkunoita rikottu kivillä – alaikäisiä epäillään laajasta ilkivallasta Ylöjärvellä - Pirkanmaa - Aamulehti

Autoja ja asuntoja heitelty kananmunilla ja ikkunoita rikottu kivillä – alaikäisiä epäillään laajasta ilkivallasta Ylöjärvellä

Poliisi on huolestunut alaikäisten tekemästä ilkivallasta Ylöjärvellä.

29.11.2021 15:32

Aamulehti

Poliisi on huolestunut alaikäisten tekemästä ilkivallasta Ylöjärvellä. Ilkivaltaa on tehty Asuntilan, Metsäkylän ja Soppeenmäen alueilla.

Poliisi kertoo tiedotteessa, että Ylöjärvellä on kirjattu vajaan kolmen kuukauden aikana 13 rikosilmoitusta vahingontekorikoksista. Osa vahingontekorikoksista täyttää myön muiden rikosten tunnusmerkistöjä. Teoista epäillään alueella asuvia alaikäisiä poikia.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että ilkivaltaa on tehty esimerkiksi heittelemällä omakoti- ja rivitaloasuntoja sekä autoja kananmunilla. Tämän lisäksi ilkivaltaa on tehty ovikelloja soittamalla sekä rikkomalla ikkunoita kiviä heittämällä.

Poliisi kertoo, että lisäksi useiden alueiden asukkaat ovat ilmoittaneet joutuneensa muovikuula-aseilla ammuttavien muovikuulien kohteeksi.

Poliisi on tavoittanut muutamia tekijöitä, jotka ovat olleet tekohetkellä alle 15-vuotiaita. Näiden tekijöiden osalta poliisi on tehnyt lastensuojeluilmoitukset.

Poliisi muistuttaa tiedotteessaan, että vahingonkorvausvastuun syntymiselle ei ole ikärajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut