Liukkaus aiheuttanut liikenneonnettomuuksia ympäri Pirkanmaata - Pirkanmaa - Aamulehti

Liukkaus aiheuttanut liikenne­onnettomuuksia ympäri Pirkanmaata – palomestari: ”Tien pinta on ihan jäinen, yksiköitäkin joutui varoittamaan”

Henkilövahinkoja, joista olisi jouduttu kuljettamaan osallisia sairaalahoitoon, ei ole tullut pelastuslaitoksen päivystävän palomestarin tietoon.

Tältä näytti Kolmostiellä Hämeenkyrön Sasin kohdalla perjantaina kello 10.

26.11. 11:03

Aamulehti

Pirkanmaalla on sattunut perjantaina aamupäivällä liukkaudesta johtuvia liikenneonnettomuuksia. Pelastuslaitos on hälytetty apuun ainakin Tampereella, Sastamalassa, Nokialla, Pirkkalassa ja Hämeenkyrössä.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Tomi-Pekka Olkkonen kertoo, että liukkaus on aiheuttanut suistumisia ja peräänajoja.

”Tien pinta on ihan jäinen, yksiköitäkin joutui varoittamaan.”

Häijääntiellä Keikyän ja Hämeenkyrön välillä kaatui ennen aamuyhdeksää soralastissa ollut täysperävaunurekka kyljelleen. Tarkempi paikka on Haukijärvestä 700 metriä Mustajärven suuntaan.

Onnettomuuspaikalla on suljettu toinen ajokaista liikenteeltä, ja raivaustyöt voivat kestää tunteja.

Aiemmin aamulla Tampereen läntisellä kehätiellä Pirkkalassa auto pyörähti ojaan Linnakallion rampilla.

Henkilövahinkoja, joista olisi jouduttu kuljettamaan osallisia sairaalahoitoon, ei ole tullut Olkkosen tietoon.

Pirkanmaalla on perjantaina päivällä voimassa sekä liikennesäävaroitus että varoitus jalankulkijoille. Kevyen liikenteen väylät ovat laajasti erittäin liukkaita ja liukastumisriski on huomattava.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut