Tamperelainen Ilmari Nurminen, 30, kertoo nyt ministerihaaveistaan ja ystävyydestään Sanna Marinin kanssa – Etenkin yksi kohu harmittaa: ”Olisi pitänyt olla vielä tarkempi”

Kansanedustaja Ilmari Nurmista (sd.) pidetään sosiaalisena lahjakkuutena, mutta hyötyykö hän ystävyydestään pääministeri Sanna Marinin kanssa? Kysyimme sitä häneltä itseltään ja hänen kilpailijoiltaan ja ystäviltään. Nurminen haluaa ministeriksi, kenties europarlamenttiinkin. Kun puhe kääntyy loppuvuoden kohuihin, Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan ääni kiristyy.

Kansanedustaja Ilmari Nurmisen (sd.) äänessä kuultaa pieni närkästys, kun hän kertoo epäilyksistä, että hän olisi hyötynyt ystävyydestään pääministeri Sanna Marinin (sd.) kanssa: ”Teen omaa juttuani. Olin 24-vuotias, kun minut valittiin eduskuntaan. Olen sen jälkeen vaihtanut vieläpä kotikuntaa ja silti minut valittiin heti Tampereen valtuuston puheenjohtajaksi. Olihan valtuutetuissa kymmenen muutakin, jotka olisivat siihen tehtävään halunneet.” Kuvassa Nurminen istuu Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajan tuolilla.

2.2.2022 6:00

Aamulehti

”Oletko sitä mieltä, että juttu tosiaan tehdään”, Ilmari Nurminen (sd.) epäröi ennen sovittua haastattelua.

Julkisuus ei selvästikään tällä hetkellä houkuta häntä. Sen verran kovalla kouralla se on tätä kansanedustajaa, pääministeri Sanna Marinin (sd.) ystävää, Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtajaa pöllyttänyt viime kuukausina.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut