Ylöjärvellä liikkuu matkailuauto Rundi, jonka nuoret voivat soittaa paikalle - Pirkanmaa - Aamulehti

Ylöjärvellä liikkuu matkailuauto, jonka nuoret voivat soittaa paikalle – Tällaista on liikkuva nuorisotyö, jossa tulee vastaan myös yllättäviä tilanteita

Ylöjärvellä kiertää kolmena iltana viikossa matkailuauto, joka liikkuu nuorten keskuudessa heidän toiveidensa mukaan. Nuorisotyöntekijät Elina Mäkelä ja Sohvi Sorsa kertovat, että viestejä ja puheluita, joissa Rundia toivotaan omalle asuinalueelle, tulee illassa useita. Millainen on alkuilta Rundin kyydissä? Hyppäsimme mukaan ja otimme selvää tiistaina 16. marraskuuta.

Nuorisotyöntekijät Elina Mäkelä ja Sohvi Sorsa työskentelevät matkailuauto Rundissa pääosin kahdestaan, mutta välillä työparina voi olla myös toinen nuorisotyöntekijä, joka saattaa olla nuorille tuttu esimerkiksi joltakin nuorisotalolta.

25.11. 7:20

Aamulehti

Ylöjärvellä on liikkunut alkukesästä saakka kirkkailla teippauksilla koristeltu matkailuauto Rundi, joka on kääntänyt päitä erityisesti lasten ja nuorten keskuudessa.

Liikkuvan nuorisotyön käytössä olevan matkailuauton ohjaksissa istuvat useimmiten nuoriso-ohjaajat Sohvi Sorsa ja Elina Mäkelä, jotka ohjaavat Rundin kolmesti viikossa paitsi Ylöjärven keskustaan ja sen lähialueille, myös hieman pidemmän matkan taakse Kuruun ja Viljakkalaan.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut