Saako tarvitseva hoivakotipaikan ajallaan? Vastaa Aamulehden kyselyyn - Pirkanmaa - Aamulehti

Saako tarvitseva hoivakotipaikan ajallaan? Kerro meille kokemuksesi ikääntyneiden palvelujen saatavuudesta

Aamulehti tekee aiheesta juttua. Vastaa kyselyymme ja kerro kokemuksesi.

Kerro meille kokemuksiasi ikääntyneiden hoivapalveluiden saatavuudesta.

23.11. 7:04

Aamulehti

Haluamme kuulla pirkanmaalaisten kokemuksia ikääntyneiden hoivapalveluiden saatavuudesta. Aamulehti tekee aiheesta juttua.

Kerro meille, toimiiko hoivakotipaikan saaminen Pirkanmaalla hyvin. Oletko saanut tai onko läheisesi saanut tarvitsemansa hoivakotipaikan silloin, kun siihen on ollut selvä tarve? Kuinka nopeasti paikka on järjestynyt? Jos paikkaa on joutunut odottamaan, mikä on ollut odotuksen syy ja minkälaisia tilanteita se on aiheuttanut itsellesi ja läheisillesi? Voit kertoa kokemuksiasi myös ikääntyneiden muiden palveluiden saatavuudesta tai antaa muuta palautetta palveluista.

Kerro kokemuksistasi oheisessa kyselyssä. Kerro myös nimesi tai nimimerkkisi, kotikuntasi sekä yhteystietosi mahdollisia toimituksen yhteydenottoja varten. Julkaisemme kommentteja jutun yhteydessä.

Voit myös lähettää vastauksesi sähköpostilla toimittaja Annastiina Saloselle osoitteeseen annastiina.salonen@aamulehti.fi tai postitse osoitteeseen Annastiina Salonen/Aamulehti, PL 1010, 33201 Tampere. Lähetä vastauksesi 15.12. mennessä. Kerro myös sähköposti- ja kirjevastauksissa nimesi tai nimimerkkisi, kotikuntasi, sähköpostisi ja/tai puhelinnumerosi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut