Poliisi epäilee Punkalaitumen tulipaloja tuhopoltoiksi - Pirkanmaa - Aamulehti

Poliisi epäilee Punkalaitumen tulipaloja tuhopoltoiksi – kolmessa palossa tuhoutunut useita rakennuksia

Loka–marraskuussa Punkalaitumen Oriniemellä on tuhoutunut useita rakennuksia tulipaloissa. Poliisi epäilee paloja tuhopoltoiksi ja pyytää vihjeitä paloista tai niiden yrityksistä.

Poliisi epäilee Punkalaitumen Oriniemen suunnalla sattuneita tulipaloja tuhopoltoiksi.

17.11. 15:23

Aamulehti

Punkalaitumella on lokakuun lopulla ja marraskuun alussa sytytetty tulipaloja, jotka ovat tuhonneet useita rakennuksia. Tulipalot on sytytetty asumattomissa rakennuksissa Oriniemessä.

Vanha kuivuri paloi 28.–30. lokakuuta. Palo havaittiin vasta jälkikäteen. Aamuyöllä 30. lokakuuta tuhoutui tyhjillään ollut vanha omakotitalo ja 16. marraskuuta aamulla paloi vanha autiotalo.

Tulipaloista ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.

Sisä-Suomen poliisi epäilee, että kaikki palot on sytytetty tahallaan. Poliisi tutkii tapauksia joko vahingontekoina tai törkeinä vahingontekoina omaisuusvahinkojen määrästä riippuen.

Palotapausten lisäksi poliisilla on tutkinnassa törkeän vahingonteon yritys loka–marraskuun vaihteesta. Poliisi epäilee, että yhtä rakennusta olisi yritetty sytyttää palamaan, mutta yritys epäonnistui.

Poliisi epäilee, että kaikki palot ovat yhden tai samojen henkilöiden sytyttämiä. Poliisi on saanut tapauksista muutamia vihjeitä, mutta tekijä ei ole toistaiseksi selvinnyt.

Poliisi pyytää havaintoja, vihjeitä ja tietoja mahdollisista muista syksyn aikana Oriniemen suunnalla havaituista paloista tai niiden sytytysyrityksistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut