Kolme Boreo-konsernin yritystä muuttaa yhteistiloihin Pirkkalassa - Pirkanmaa - Aamulehti

Machinery, Milcon ja Yleiselektroniikka muuttavat yhteistiloihin Pirkkalassa

Linnakallion uudisrakennus valmistuu kesän 2022 lopulla.

Havainnekuva Boreon uudisrakennuksesta Pirkkalan Linnakalliossa. Linnakallio on Pyhäjärventien varressa.

16.11. 13:14

Aamulehti

Boreo-konsernin Machinery, Milcon ja Yleiselektroniikka muuttavat yhteisiin tiloihin Pirkkalaan. Konserni rakennuttaa uudet toimitilat Pirkkalan Linnakallioon.

Boreon uudisrakennus Linnakallioon valmistuu kesän 2022 lopulla.

Machineryn työstökoneliiketoiminnan, Milconin ja Yleiselektroniikan nykyiset tilat ovat eri puolilla Pirkanmaata. Yleiselektroniikka on ollut Hermiassa Tampereella, Machinery Etu-Hankkionkadulla Tampereella sekä Milcon Tampereen Hatanpäällä ja Ikaalisissa.

Uudet tilat suunnittelee ja rakentaa tamperelainen rakennusliike Meijou oy.

Meijou on hyödyntänyt kohteissaan maalämpöä ja -viilennystä, aurinkoenergiaa ja älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä. Yritys on rakentanut Padel Tampereen keskukset, DHL:n logistiikkakeskuksen Pirkkalaan ja SIM Finlandin uudet toimitilat Ylöjärvelle.

Boreo-konserniin kuuluvat Yleiselektroniikka, YE International, Noretron Komponentit, Milcon, Machinery, Muottikolmio, PM Nordic, Tornokone, Sany Nordic, HM Nordic, ESKP ja Floby Nya Bilverkstad.

Konsernin liikevaihto oli 97,5 miljoonaa euroa vuonna 2020. Boreolla on Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa noin 350 työntekijää.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut