Ylöjärven lukio tarvitsee kipeästi lisää tilaa, asemakaavanmuutos mahdollistaa - Pirkanmaa - Aamulehti

Alle kymmenen vuotta sitten valmistunut Ylöjärven lukio pullistelee oppilaista ja lisätilalle on akuutti tarve – ”Mielelläni näkisin kaivinkoneen pihassa jo ensi syksynä”

Vuonna 2012 valmistuneen Ylöjärven lukion suosio on kasvanut parin viime vuoden aikana niin suureksi, että opiskelijamäärät ovat ylittäneet reilusti suurimmatkin ennusteet. Nyt kaupunki varautuu suunnittelemaan koulutuskeskuksen laajentamista, jonka tuore asemakaavanmuutos mahdollistaa.

Ylöjärven lukion opiskelijat Niklas Niemelä, 17, ja Janne Savolainen, 18, kertasivat yhdessä matematiikkaa lukion kolmannessa kerroksessa sijaitsevassa avoimessa tilassa. Niemelä ja Savolainen kertoivat, että käytävien reunoilla sijaitsevista tiloista löytyy usein istumapaikka, vaikka lukion tilat pullistelevat oppilaista.

19.11. 7:38

Aamulehti

Vuonna 2012 valmistuneen Ylöjärven lukion opiskelijamäärä on tällä hetkellä huomattavasti suurempi kuin millaiseksi se vuonna 2009 suunniteltiin. Nyt lukiossa ollaankin tilanteessa, ettei seinien sisälle mahdu enää yhtäkään ylimääräistä ryhmää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut