Ylöjärveltä löytyy erikoinen vuokra-asunto, jossa asuu kuukauden yhden hotelliyön hinnalla – Tällainen on kodiksi muutettu vanha putka: ”Taatusti seudun äijämäisin kämppä” - Pirkanmaa - Aamulehti

Ylöjärveltä löytyy erikoinen vuokra-asunto, jossa asuu kuukauden yhden hotelliyön hinnalla – Tällainen on kodiksi muutettu vanha putka: ”Taatusti seudun äijämäisin kämppä”

Ylöjärven vanhan poliisiaseman tiloissa sijaitsee vuokrayksiö, joka hakee vertaistaan. Entinen poliisin pukuhuone on jo parin vuoden ajan tarjonnut väliaikaisen kodin useammalle vuokralaiselle, joita on ollut joka kerta pieneksi jonoksi asti.

Ylöjärven vanhan poliisiaseman tiloja vuokraava Jarno Virtala sanoo, että tilojen ei ole tarvinnut olla kertaakaan tyhjillään. Hän on myös saanut jonkin verran kyselyitä erityisesti vanhoista putkatiloista.

17.11. 6:57 | Päivitetty 21.11. 17:06

Aamulehti

Vuonna 2016 toimintansa lopettaneen Ylöjärven entisen poliisiaseman tilat ovat löytäneet vuosien aikana uutta käyttöä, kun ne ovat toimineet paitsi yritysten toimitiloina myös vuokrattavina varastotiloina.

Samoissa tiloissa sijaitsevat myös vanhan poliisiaseman putkat, joista yksi on toiminut jo pidemmän aikaa vuokralaisten väliaikaisena kotina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut