Tredun Oriveden opiskelijat väistötiloihin ensi elokuusta alkaen - Pirkanmaa - Aamulehti

Esitys: Tredu Oriveden opiskelijat väistötiloihin elokuussa – syynä sisäilmaongelmat

Orivedellä Rovastinkankaan koulun oppilaat ja osa Tredun opiskelijoista siirtyvät väistötiloihin ensi syksynä. Sisäilmaongelmien ratkaisemista remontilla ei pidetä taloudellisesti kannattavana.

Tredun Oriveden toimipisteellä vietettiin valmistuneiden juhlaa vuonna 2013.

12.11. 6:30

Aamulehti

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Oriveden toimipisteestä siirryttäneen väistötiloihin ensi elokuusta alkaen sisäilmaongelmien takia.

Sisäilmaongelmien vaikutusta arvioinut työryhmä suosittelee väistötiloihin siirtymistä tai korjauksia ennen ensi lukuvuoden alkamista. Arviointiryhmään kuuluvat muun muassa terveystarkastaja, sisäilmatutkija, lääkäri ja työsuojeluvaltuutettuja.

Tredun ja Tredu-Kiinteistöt Oy:n arvio on, että olemassa oleviin tiloihin ei ole taloudellisesti kannattavaa tehdä raskasta peruskorjausta. Sen kustannusarvio on 8,8 miljoonaa euroa.

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunnalle esitetään, että Tredun Oriveden toimipisteen muista kuin autoalan tiloista siirrytään väistötiloihin elokuun alusta lähtien.

Oriveden kaupunki, Tredu ja Tredu-Kiinteistöt Oy ovat muodostaneet tilatyöryhmän, joka etsii väistötilat ja kartoittaa pysyvät tilatarpeet ja niiden ratkaisut.

Tilatyöryhmä etsii uudet oppimisympäristöt Tredu Oriveden liiketoiminta-alalle, sosiaali- ja terveysalalle sekä tutkintokoulutukseen valmentavalle koulutukselle. Autoala jatkaa toimintaansa nykyisissä toimitiloissa.

Oriveden kaupunki järjestää ensi lukuvuoden alusta alkaen Rovastinkankaan koulun oppilaille väliaikaiset tilat, jotka korvaavat nyt Tredulta vuokratut tilat.

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta käsittelee asiaa keskiviikkona.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut