Pirkanmaan yhteisöveron maksajien top 20 vuonna 2020 - Pirkanmaa - Aamulehti

Fimlabilla jopa 20 miljoonan euron tulot: koronatestifirma nousi Pirkanmaan yhteisöverojen kärkijoukkoon – katso tästä suurimmat maksajat

Fimlabin keskuslaboratoriossa Tampereella hiottiin koronaviruksen perimän sekvensoinnissa tarvittavia laitteita ja järjestelmiä käyttövalmiuteen tammikuussa 2020. Kuvassa vasemmalta lukien Leena Huhti, Tapio Seiskari ja Bruno Luukinen.

10.11. 15:25

Aamulehti

Yhteisöveroja maksaneiden yritysten kärki oli viime vuonna Pirkanmaalla hyvin samankaltainen kuin edellisinäkin vuosina. Eniten yhteisöveroa maksoivat samat kuusi yritystä kuin vuotta aiemminkin. Ainoa muutos oli se, että UPM Raflatac oy nousi kakkoseksi John Deere Forestry oy:n ohi.

Seitsemännelle sijalle nousi koronavuonna yritys, jota ei aiemmin ole nähty yhteisöveronmaksajien huippupaikoilla Pirkanmaalla. Muun muassa koronatestejä ja testien analysointia tekevän Fimlab Laboratories oy:n verotettava tulo moninkertaistui edellisvuodesta yli 20 miljoonaan euroon. Yhteisöveroa Fimlab maksoi yli neljä miljoonaa euroa.

Yhteisöveron maksajissa Tampere jyräsi vuonna 2020. Vain kolme yritystä 20:n kärjen joukosta oli muualta kuin maakunnan keskuskaupungista. Ylöjärveltä listalle ylsi Avant Tecno, Valkeakoskelta Amcor Flexibles ja Lempäälästä Kiilto.

Lue lisää: Aamulehden verokoneessa nyt yli 1 000 uutta nimeä – Mukana yli 100 000 euroa tienanneet: katso, löydätkö tuttuja nimiä

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut