Kati Vainikainen: Näin tienaa Turtolan Citymarketin kauppias - Pirkanmaa - Aamulehti

Kati Vainikainen aloitti metsäkonefirman johdossa vain 25-vuotiaana ja pyörittää nyt isoa Citymarketia Tampereella – kauppiaspariskunnan tulot lähes puoli miljoonaa euroa

Turtolan Citymarketin kauppias Kati Vainikainen tekee 9–10 tunnin työpäiviä, lomailee pari viikkoa vuodessa ja on aina tavoitettavissa. Hän teki urallaan ison hypyn metsäkoneista kaupan alalle. Nyt hän kertoo, mitä raha merkitsee. Listasimme kovatuloisia pirkanmaalaisia kaupan alan johtotehtävissä.

Tampereen K-Citymarket Turtolan kauppias Kati Vainikainen kasvoi yrittäjyyteen jo lapsuudenkodissaan Viljakkalassa, jossa hänen vanhemmillaan oli metsäkoneyritys. ”Vanhemmat tekivät töitä lähes vuorokauden ympäri, puhelin soi usein, työntekijöitä ja muuta väkeä poikkesi talossa ja äiti kahvitti heitä. Usein lähdettiin hakemaan metsäkoneen tai tukkirekan osia Tampereelta.”

10.11. 13:10

Aamulehti

Tampereen Turtolan K-Citymarketin kauppias Kati Vainikainen, 49, sanoo, että haluaa jatkaa töitä vielä vanhanakin, eläkeiän täytyttyä. Lähipiiristä löytyy tähän hyvä kannustaja, oma isä, viljakkalalainen metsäkoneyrittäjä Raimo Saarilahti.

”Isä on 82-vuotias, mutta ajaa edelleen metsäkonetta”, Vainikainen hymähtää. Hänen äänessään on paljon lämpöä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut