Tamperelaiset yrittäjät valmistautuvat koronapassin tuloon - Pirkanmaa - Aamulehti

Tamperelaiset yritykset valmistautuvat koronapassin tuloon – ravintolajätin johtaja Aku Vikström antaa tylyä palautetta tilanteesta: ”Turhautuminen kohdistetaan ravintoloiden henkilökuntaan”

Pirkanmaan koronanyrkki ilmoitti tiistaina, että maakunta siirtyy koronapandemian leviämisvaiheeseen. Uusia ravintolarajoituksia on odotettavissa. Tamperelaiset tapahtuma- ja ravintola-alan yrittäjät kertovat nyt, miten koronapassin käyttöönotto etenee.

Tampere-talossa saa käydä konserteissa ja muissa tapahtumissa ilman koronapassia. Talon pääaulassa on isojen tilaisuuksien aikana tutustumispiste, jossa yleisö voi kokeilla koronapassin käyttöä. Koronapassin tutustumispistettä esitteli tiistaina palvelupäällikkö Mika Mäki.

10.11. 6:00

Aamulehti

Tampere-talon, Tullikamarin ja Tampereen Teatterin henkilökunta on jo valmistautunut siihen, että koronapassi voidaan tarkistaa.

Tampereen Teatterin toimitusjohtaja Mikko Kanninen kertoo, että teatterissa on jo valmistauduttu koronapassin käyttöön. ”Meillä on valmius skannata koronapassit samalla kun tarkistetaan liput. Olemme valmiita siirtymään koronapassin käyttöön sillä hetkellä, kun rajoitukset alkavat”, Kanninen sanoo.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut