Henri ”Henkka” Haapamäki on rallicross-kuljettaja, joka oli Suomen MM-rallissa Ylen värikäs tv-kommentaattori - Pirkanmaa - Aamulehti

Henri Haapamäki esiintyi estottomasti rallistudiossa ja sai katsojaluvut räjähtämään – Tällainen on tubettava kilpa-ajaja Sastamalasta: ”Esiintymisen tarve on kova”

Henri Haapamäki esiintyi Ylen rallistudiossa tavalla, johon ei ole totuttu. Sanavalmiin sastamalalaismiehen elämä täyttyy päivätyöstä, perhe-elämästä ja kilpa-autoilusta. Nyt hän pohtii jo uusia urasuunnitelmia. Aamulehti kiertää vuorotellen ilmestymisalueensa kunnat ja paneutuu kiinnostaviin paikallisiin puheenaiheisiin.

Sastamalalainen kilpa-ajaja Henri Haapamäki valloitti tv-katsojat sanavalmiilla ja kansanomaisella esiintymisellään Suomen MM-rallin tv-studiossa lokakuussa. Katsojaluvut näyttivät kohti taivasta niin, että Ylellä epäiltiin mittareissa olevan jotakin vikaa.

23.11. 7:29

Aamulehti, Sastamala

”Ei mitään Riku, koitas kasata ittes, sää täsä ammattilainen oot”, sanoi sastamalalainen Henri Haapamäki paksulla Tyrvään murteella Ylen urheilutoimittajalle Riku Salmiselle, kun tämä oli tikahtua nauruun Suomen MM-rallin suorassa tv-lähetyksessä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut