Useat pelastuslaitoksen yksiköt sammuttavat omakotitalon tulipaloa Kangasalla - Pirkanmaa - Aamulehti

Kangasalla palamaan syttynyt omakotitalo kärsi huomattavat vahingot

Pelastuslaitos sammuttaa kaksikerroksisen omakotitalon paloa Kangasalan Ruutanassa. Palon epäillään lähteneen liikkeelle talossa tehdyistä saneeraustöistä.

30.10. 17:04

Aamulehti

Kangasalan Ruutanassa sijaitsevassa kaksikerroksisessa omakotitalossa syttyi tulipalo lauantaina iltapäivällä. Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Kaartotielle kello 15.58.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilanne- ja johtokeskuksen päivystävä palomestari Jari Hiltunen kertoo, että talossa paloi yläpohjarakenne, jonka sammuttamiseen osallistui alkuvaiheessa yhdeksän pelastuslaitoksen yksikköä. Paikalla oli lisäksi ensihoidon yksiköitä sekä poliisi.

Palon epäillään lähteneen liikkeelle talossa tehdyistä saneeraustöistä. Hiltunen kertoo, että vaikka näkyviä liekkejä ei juuri ollut, savunmuodostus oli voimakasta. Palosta ei ole aiheutunut henkilövahinkoja.

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrottiin kahdeksan aikaan illalla, että sammutus- ja raivaustyöt on saatu päätökseen ja paikalla on käynnissä jälkivartiointi.

Omakotitalo kärsi palossa huomattavia vahinkoja. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että koko kattorakenne jouduttiin purkamaan. Talon sisäpuoli kärsi sammutustöistä aiheutuneista vesivahingoista.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut