Palava bensapullo heitettiin sillalta liikenteen sekaan Lempäälässä vt3:lla - Pirkanmaa - Aamulehti

Palava bensapullo heitettiin sillalta liikenteen sekaan Lempäälässä valtatie 3:lla – ”Edessäni ajanut autoilija sai juuri ja juuri väistettyä”

Puolentoista litran muovipullo oli täytetty bensalla ja tuikattu tuleen.

29.10. 16:52

Aamulehti

Toni Laitinen ajeli puolisonsa kanssa Tampereen suuntaan torstai-iltana kello 21:n aikaan valtatie kolmella Lempäälässä, kun Sääksjärven liittymän kohdalla ajokaistalle ilmestyi yhtäkkiä jotakin palavaa.

”Siellä oli joku neropatti lykännyt tulemaan sellaisen puolentoista litran palavan muovipullon moottoritien ylittävän sillan kävelytieltä suoraan alas ajokaistalle”, Laitinen kertoo.

Laitisen mukaan palava pullo putosi heidän autostaan noin 150–200 metrin päähän oikealle kaistalle, suoraan edellä ajaneen auton eteen.

”Edessäni ajanut autoilija sai juuri ja juuri väistettyä. Me pysähdyimme tiensivuun katsomaan, kun tie paloi ja bensa haisi.”

Muovipullo oli tässä vaiheessa jo sulanut melkein olemattomiin.

”Potkin edelleen palavan molotovin cocktailin tienpenkkaan, ettei liikenne häiriinny.”

Poliisille ilmoitus

Laitisen puoliso soitti hätäkeskukseen samalla, kun pariskunta etsiskeli tekijää lähiympäristöstä parikymmentä minuuttia.

”Eipä siellä tietenkään enää ketään näkynyt”, Laitinen toteaa.

Laitisella tai hänen puolisollaan ei ole näköhavaintoa tekijästä tai tekijöistä.

”Kaikki huomio keskittyi siihen, ettei tule henkilövahinkoja. En tiedä, oliko tekijä lapsi vai aikuinen, mutta pahimmillaan olisi voinut käydä huonosti, jos osuman saanut auto olisi syttynyt tuleen sadan kilometrin tuntivauhdissa.”

Komisario Ari Aro Sisä-Suomen poliisista vahvistaa, että poliisi sai kyseisestä tapauksesta ilmoituksen torstai-iltana. ”Partio kävi kohteessa, mutta ei löytänyt mitään.”

Laitisen mukaan se ei ole mikään ihme, sillä pullo oli todennäköisesti jo palanut loppuun eikä siitä ollut mitään jäljellä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut