Aamulehden hakukone: Pirkanmaan kuntien hyvinvointi - Pirkanmaa - Aamulehti

Katso hakukoneesta, kuinka hyvin kotikuntasi voi: jättivertailussa koko Pirkanmaa – lapsiperhe muutti idylliseen Vesilahteen, jossa on maakunnan kovimmat tulot: ”Lapsia on joka talossa”

Missä päin Pirkanmaata avioliitot päättyvät useimmiten eroon ja missä tapahtuu eniten vakavia rikoksia? Entä missä tienataan eniten? Tässä jutussa voit verrata Pirkanmaan kuntien asukkaiden hyvinvointia useilla mittareilla. Leeni Kyllöisen ja Sami Kukkosen perhe rakentaa taloa Vesilahteen ja kertoo nyt, mikä kunnassa veti puoleensa.

Leeni Kyllöinen ja Sami Kukkonen rakentavat taloa Vesilahdelle. Minja (toinen oikealta) ja Neea (kolmas oikealta) odottavat talot valmistumista jo kovasti. Ennen perhe asui Pirkkalassa. ”Jos ydinkunnista löytäisi kivan tontin, tuntuisi kompromissilta miettiä, minkä kokoisen talon saa rakentaa. Täällä mikään ei rajoita”, kehuu Kyllönen.

27.11.2021 6:00 | Päivitetty 2.12.2021 10:28

Aamulehti

Kun Leeni Kyllöinen perheineen päätti muuttaa Pirkkalasta Vesilahteen, se aiheutti lähipiirissä paljon hämmennystä. ”Kun on kerran ostanut Pirkkalasta asunnon, se on mietityttänyt kovasti, miksi joku lähtee Pirkkalasta pois, koska Pirkkalahan on parasta bestiä, mitä elämällä on tarjota”, Kyllöinen naurahtaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut