Lempäälässä suojatiellä jäteauton kanssa törmännyt pyöräilijä on kuollut - Pirkanmaa - Aamulehti

Jäteauton alle Lempäälässä jäänyt pyöräilijä kuoli saamiinsa vammoihin

Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä Lempäälässä sattui keskiviikkona aamupäivällä onnettomuus, jossa loukkaantui pyöräilijä. Poliisin mukaan pyöräilijä on kuollut saamiinsa vammoihin.

Jäteauto törmäsi pyöräilijään Lempäälän Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä keskiviikkona 20. lokakuuta. Poliisi kertoo perjantaina, että pyöräilijä on menehtynyt saamiinsa vammoihin.

22.10. 10:00 | Päivitetty 22.10. 10:19

Aamulehti

Lempäälässä jäteauton alle jäänyt pyöräilijä on menehtynyt vammoihinsa. Sisä-Suomen poliisi kertoi asiasta perjantaina aamulla.

Törmäys sattui keskiviikkona aamupäivällä Lempäälän Tampereentien ja Vikkiniityntien risteyksessä. Rikoskomisario Tuomas Korhonen kertoi Aamulehdelle tuolloin, että jäteauto oli ajanut risteykseen Vikkiniityntien suunnasta, kun se osui Tampereentien suuntaisesti ajaneeseen pyöräilijään suojatiellä.

Poliisin mukaan jäteauton lähestymissuunnassa ennen suojatietä on väistämisvelvollisuutta risteyksessä osoittava liikennemerkki.

Korhonen kertoi keskiviikkona, että pyöräilijä sai onnettomuudessa vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa. Jäteauton kuljettaja ei loukkaantunut. Korhonen kuvaili pyöräilijän olevan aikuinen.

Poliisi tutkii tapausta nyt törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. ”Tässä vaiheessa tilanne on tämä. Huolellisuusvelvoitetta on rikottu sen verran, että se menee törkeän puolelle”, Korhonen kertoo perjantaina.

Korhonen sanoo tapauksen tutkinnan olevan vasta alussa. Jäteauton kuljettajaa ei ole vielä perjantaiaamuun mennessä päästy kuulemaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut