Ylöjärven uusi Prisma nousee S-marketin tontille - Pirkanmaa - Aamulehti

Ylöjärvi on viimein saamassa Prisman – 10 miljoonan projektissa huomioidaan, että kotiinkuljetuksien suosio on poikkeuksellinen

Pirkanmaan Osuuskauppa on pitänyt Ylöjärveä pitkään silmällä, mutta päätös Prisman rakentamisesta kaupunkiin syntyi vasta noin pari vuotta sitten. Aamulehti kiertää vuorotellen ilmestymisalueensa kunnat ja paneutuu kiinnostaviin paikallisiin puheenaiheisiin.

S-market Ylöjärven marketpäällikkö Jukka Suoniemi kertoo, että valmistuessaan Prisma tuo asiakkaille paljon uutta, mutta myös vanhaa säilytetään. Suoniemi sanoo, että tuttu henkilökunta ja nykyisen S-marketin tunnelma säilyvät. Vasemmalla puolella oleva havainnekuva näyttää, miltä nykyinen Ylöjärven S-market voisi näyttää sen jälkeen, kun se muutetaan Prismaksi.

2.11. 7:14

Aamulehti, Ylöjärvi

Pirkanmaan nopeimmin kasvaviin kuntiin lukeutuva Ylöjärvi on kasvanut Prisman mentäväksi. Pirkanmaan Osuuskaupan toimitusjohtaja Timo Mäki-Ullakko kertoo, että Osuuskauppa on seurannut kunnan kehitystä tiiviisti useita vuosia, mutta päätös kauppapaikan tarkemmasta selvitystyöstä tehtiin muutama vuosi sitten. Yksi päätökseen vaikuttava tekijä oli Ylöjärvelle saakka mahdollisesti tulevaisuudessa ulottuva raitiotieyhteys.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut