Kolari ruuhkautti liikennettä Nokialla Kolmenkulman liittymän lähellä – Ajoneuvo törmäsi tiemerkintöjen törmäyssuojaan - Pirkanmaa - Aamulehti

Kolari ruuhkautti liikennettä Nokialla Kolmenkulman liittymän lähellä – Ajoneuvo törmäsi tiemerkintöjen törmäyssuojaan

Onnettomuus haittasi liikennettä Ylöjärven suuntaan ajettaessa.

Kolari tapahtui pian Kolmenkulman liittymän Ylöjärven suuntaan laskeutuvien ramppien jälkeen.

19.10. 13:34 | Päivitetty 19.10. 15:12

Aamulehti

Nokialla Kolmenkulman liittymän lähistöllä tapahtui tiistaina iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa ajoneuvoyhdistelmä törmäsi moottoritiellä tiemerkintätöihin liittyvään ajoneuvoon. Ajoneuvoyhdistelmä törmäsi tiemerkintöjä tehneiden törmäyssuojaan.

Hälytys Tampereen läntisen kehätien onnettomuudesta tuli hieman kellon yhden jälkeen tiistai-iltapäivänä.

Pelastuslaitokselta kerrottiin ensitietoina, että onnettomuudessa on kyse peräänajosta, jossa on osallisena myös raskasta liikennettä. Ulkomaalainen ajoneuvoyhdistelmä törmäsi tiemerkinnöissä olleeseen törmäyssuojaan niin, että sen polttoainesäiliöön tuli reikä.

Ketään ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta ensihoito tarkisti ajoneuvoyhdistelmän kuljettajan onnettomuuspaikalla. Kuljettaja itse siirsi vaurioituneen ajoneuvonsa pois tapahtumapaikalta, mikä aiheutti jonkin verran haittaa liikenteelle.

Yksi ajokaista oli onnettomuuden vuoksi suljettuna Fintrafficin tieliikennekeskuksen mukaan noin puolitoista tuntia, jolloin liikenne mateli onnettomuuspaikan ohitse. Onnettomuus tapahtui Kolmenkulman liittymän jälkeen vain vähän matkaa Ylöjärven suuntaan, joten se ruuhkautti liikennettä Ylöjärvelle ajettaessa.

Kello kahden jälkeen ajoneuvoja yhä siirrettiin tieltä, ja pelastuslaitoksen paikalla olleet neljä yksikköä poistuivat puoli kolmen ja kolmen välillä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut