Kangasalla järjestettiin drive-in-elokuvatapahtuma - Pirkanmaa - Aamulehti

Kangasalla katsottiin tiistai-iltana musikaalielokuvia Amerikan malliin autoista – ”Vastaus kaupunkilaisten huutoon”

Kangasalan Pikkolan kentällä järjestettiin tiistai-iltana drive in- elokuvatapahtuma. Kävimme paikalla ensimmäisen elokuvan alussa.

Kangasalla pääsi katsomaan drive in -malliin Danny Boylen ohjaamaa The Beatles -henkistä Yesterday-musikaalielokuvaa ja myöhemmin illalla eli kello 21.30 alkaen Abba-hiteille rakentuvaa Mamma Mia! -musikaalielokuvaa.

19.10. 20:15

Aamulehti

Yksi Kangasalan syyslomaviikon kohokohdista oli tiistai-iltana Pikkolan tapahtumakentällä, jossa järjestettiin kaupunkilaisten kovasti toivoma drive in-elokuvatapahtuma.

Illan aikana Pikkolassa nähtiin kaksi musikaalielokuvaa: Yesterday ja Mamma Mia!. Kävijät seuraavat elokuvia omista autoistaan, joihin ääni kuuluu radiotaajuuden kautta.

Ensimmäistä, kello 18.30 alkanutta Yesterday-elokuvaa seuraamaan oli ilmoittautunut ihmisiä 36 auton verran ja jälkimmäiseen, kello 21.30 alkavaan kymmenen auton verran.

Naapurukset Anne Mäkelä (vas.) ja Heli Luoma asuvat kiven heiton päässä Pikkolan tapahtumakentältä. Luoma kertoi olleensa nuorena Amerikassa drive in -elokuvissa, Mäkelälle kerta oli ensimmäinen. He kehuivat ideaa hienoksi. Mukana oli eväät: Mäkelällä lämmintä mehua termospullossa ja Luomalla jääteetä sekä molemmilla naposteltavaa.

Kangasalan kaupungin kulttuurituottajaharjoittelija Eino Natri kertoo, että kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kaupunki järjesti ulkoilmaelokuvanäytöksen, mutta mahdollista on, ettei se jäänyt viimeiseksi.

”Osallistuvan budjetoinnin äänestyksessä tämä oli ehdottomasti eniten toivottu tapahtuma. Tämä oli vastaus kaupunkilaisten huutoon, joten on hyvin mahdollista, että elokuvia pyöritetään paikalla myös tulevaisuudessa.”

Muokkaus 19.10.2021 kello 22.29: Muokattu jutun aikamuotoja, kun toinenkin esitys oli alkanut.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut