Raskas ajoneuvo kaatui ojaan Nokialla tiellä – ajoneuvon tyhjennys ja nosto haittaavat liikennettä kello 21 alkaen - Pirkanmaa - Aamulehti

Raskas ajoneuvo kaatui ojaan Nokialla tiellä – ajoneuvon tyhjennys ja nosto haittaavat liikennettä kello 21 alkaen

Ajoneuvon nosto haittaa liikennettä keskiviikkoiltana.

13.10. 7:06 | Päivitetty 13.10. 20:26

Aamulehti

Nokialla tiellä numero 12 tapahtui varhain keskiviikkoaamuna onnettomuus, kun kappaletavararekka kaatui ojaan lähellä Tottijärven liittymää.

Tarkempi onnettomuuspaikka sijaitsee Tottijärven liittymästä noin kilometri Tampereen suuntaan, Lamminlahden kohdalla.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello 6.26. Ilmoituksen onnettomuudesta teki rekkaa kuljettanut henkilö.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen tilannekeskuksen päivystävä palomestari Pauli Koskinen kertoi noin kello 6.50, että liikenne ruuhkautui onnettomuuspaikan kohdalla pahoin, kun toinen kaista jouduttiin sulkemaan liikenteeltä.

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kerrottiin hieman aamukahdeksan jälkeen, että molemmat kaistat on avattu liikenteelle ja liikenne kulkee normaalisti.

Ajoneuvoa nostetaan kello 22 alkaen

Illalla alkaa ajoneuvon nostourakka. Pelastuslaitokselta kerrotaan, että ensin ajoneuvo tyhjennetään, minkä jälkeen sitä aletaan nostaa nosturilla.

Mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan, operaatio sulkee yhden kaistan tieltä kello 21 ja koko tien noin kello 22.

Tapahtumapaikalla on käytössä kiertotie. Henkilöautojen kiertotie kulkee tien 13771 eli Sorvantien kautta. Raskas liikenne ohjataan Vammalasta Häijääseen tietä 249 ja tietä 11 Tampereelle.

Uutista päivitetty 13.10. kello 19.59: lisätty tieto vaikutuksista liikenteeseen.

Korjaus 13.10.2021 kello 8.16: Jutussa kerrottiin aikaisemmin virheellisesti, että rekka olisi kaatunut tielle. Tietoa on tältä osin tarkennettu.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos