Uutta tietoa Parkanon kuolonkolarista: Turma-auto sinkoutui kymmeniä metrejä - Pirkanmaa - Aamulehti

Uutta tietoa Parkanon kuolonkolarista: Turma-auto sinkoutui kymmeniä metrejä metsään katolleen – Autossa oli kolme 17–20-vuotiasta

Parkanossa tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä onnettomuus, jossa kuoli yksi ihminen.

Parkanon Karttiperäntiellä tapahtui perjantain 8.10. ja lauantain 9.10. välisenä yönä onnettomuus, jossa kuoli yksi ihminen.

11.10. 11:14

Aamulehti

Parkanossa Karttiperäntiellä tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä ulosajo, jossa menehtyi yksi ihminen. Pelastuslaitos sai hälytyksen ulosajopaikalle pari minuuttia ennen puolta yötä.

Kuollut oli matkustajana autossa, kertoo Sisä-Suomen poliisi maanantaina.

Onnettomuusautossa oli kaikkiaan kolme 17–20 -vuotiasta miestä. Heidät kuljetettiin onnettomuuden jälkeen Tampereelle sairaalaan. Yksi miehistä menehtyi myöhemmin sairaalassa. Kaksi muuta selvisivät poliisin mukaan suhteellisen lievillä vammoilla. Toinen vähillä vammoilla selvinneistä oli auton kuljettaja.

Poliisi ei kerro, oliko auton kuljettaja alaikäinen.

Lue lisää: Ylä-Satakunta-lehti: Parkanossa nuorten raju ulosajo henkilöautolla – yksi menehtyi, kaksi loukkaantui

Auto lensi kymmeniä metrejä

Ulosajo sattui puolenyön aikaan perjantain 8.10. ja lauantain 9.10. välisenä yönä. Poliisin mukaan auto oli tulossa Lylynevan suunnasta kohti Jaakkolankylää, kun se ajautui kaarteessa ulos tieltä ja sinkoutui useiden kymmenien metrien päähän katolleen metsään.

Poliisi on päässyt alustavasti kuulemaan kahta turmassa loukkaantunutta.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemantuottamuksena.

Parkanon seurakunta kertoi Facebook-sivuillaan viikonloppuna, että se järjesti suruhartauden Parkanon kirkossa sunnuntaina kello 19 saatesanoilla: ”Kaupunkiamme on kohdannut suurin suru nuoren menetyksen myötä.”

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos