Vesilahdessa on jo lähes täystyöllisyys: näin kunta kommentoi tilannetta – Katso, miten paljon työttömyys on vähentynyt kotikunnassasi vuoden aikana - Pirkanmaa - Aamulehti

Vesilahdessa on jo lähes täystyöllisyys: näin kunta kommentoi tilannetta – Katso, miten paljon työttömyys on vähentynyt kotikunnassasi vuoden aikana

Pirkanmaalla työttömien määrä väheni vuoden aikana koko maassa kolmanneksi eniten. Vesilahti hätyyttelee jo täystyöllisyyden rajaa ja Nokialla työttömyys väheni prosentuaalisesti koko maan yhdeksänneksi eniten.

Tällä hetkellä vesilahtelaisen Matti Paavilaisen yritys työllistää alihankkijat mukaan lukien parikymmentä henkilöä. Viime vuonna sen liikevaihto oli 1,7 miljoonaa euroa.

4.10.2021 6:00

Aamulehti

Pirkanmaan pienin työttömyysprosentti löytyy muutaman tuhannen asukkaan kunnasta Vesilahdesta. Elokuussa työttömyysprosentti oli vain 5,9, kun vielä viime vuoden elokuussa se oli miltei 10.

Käytännössä Vesilahti on jo lähellä täystyöllisyyttä. Tyypillisen määritelmän mukaan täystyöllisyys vallitsee, kun työttömyysaste on 4–5 prosenttia.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut