Finnairin päätös shokki Pirkanmaan kansanedustajille - Pirkanmaa - Aamulehti

Finnairin yllätyspäätös jättää Tampere-Pirkkala tuli shokkina myös Pirkanmaan kansanedustajille: ”Yhteydet on turvattava”

Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan puheenjohtaja Pauli Kiuru ja varapuheenjohtaja Veijo Niemi aikovat ottaa kantaa asiaan ensi viikolla.

Pirkanmaan kansanedustajat ottavat Finnairin ilmoituksen käsittelyyn. Pauli Kiuru (kok.) ja Veijo Niemi (ps.) kertovat tiedottavansa asiasta ensi viikon alussa.

24.9. 15:03

Aamulehti

Finnair kertoi alkuviikosta suunnittelevansa, että se korvaa Tampere-Pirkkalan lentoasemalta aiemmin lähteneet lennot bussikyydeillä.

Lue lisää: Finnair ei avaa talvikaudelle reittejä Tampere-Pirkkalan lentokentältä – Suunnittelee lentojen korvaamista bussiyhteyksillä

Asiaa ovat aiemmin kommentoineet muun muassa paikallinen kauppakamari, pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja monet muut henkilöt.

Nyt myös Pirkanmaan kansanedustajat ottavat asian käsittelyyn. Pirkanmaan kansanedustajien neuvottelukunnan puheenjohtaja Pauli Kiuru (kok.) ja varapuheenjohtaja Veijo Niemi (ps.) lähettivät asiasta kannanoton perjantaina.

Kannanotossa Kiuru ja Niemi kertovat pitävänsä lentoyhteyksiä Pirkanmaalle tärkeinä.

”Yhteydet on turvattava. Kysymyksessä on maakuntamme elinkeinoelämän, yritysten ja työpaikkojen tulevaisuus”, kannanotossa todetaan.

Pirkanmaan kansanedustajat ottavat Finnairin ilmoituksen käsittelyyn. Tarkoituksena on vaikuttaa asian valmisteluun. Kiuru ja Niemi kertovat tiedottavansa asiasta ensi viikon alussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos