Juuri nyt: Ysitie on suljettu Kangasalla onnettomuuden vuoksi - Pirkanmaa - Aamulehti

Henkilöauto syttyi palamaan Kangasalla ysitiellä – jonot pahimmillaan yli kilometrin mittaiset, nyt liikenne palautunut normaaliksi

LIikenne jonoutui Kangasalan Suinulassa Jyväskylän suuntaan kello 15.23.

16.9. 15:31

Aamulehti

Tiellä 9 Kangasalla tapahtui torstaina onnettomuus, jonka takia koko tie suljettiin noin tunniksi. Henkilöauton moottori syttyi palamaan ajon aikana.

Pelastuslaitos sai hälytyksen liikennevälinepalosta paikalle kello 14.53 ja oli paikalla sammuttamassa paloa vielä kello 15.45.

Tarkka onnettomuuspaikka on Korvenperäntiestä kilometri Jyväskylän suuntaan.

Liikenne paikalla oli ennen neljää iltapäivällä ruuhkautunut. Tieliikennekeskuksen arvion mukaan jono oli pahimmillaan kilometrin tai parin mittainen. Suinulassa liikenne seisoi, mutta Olkahisen liittymässä liikenne ei jonoutunut.

Tieliikennekeskus kehotti raskasta liikennettä tai kalustoa kiertämään onnettomuuspaikan Kantatien 58 kautta, mikäli se oli mahdollista. Henkilöautojen ja kevyen liikenteen oli mahdollista kiertää ohi pienempiä teitä. Viranomaiset myös ohjasivat liikennettä palopaikan ohi molempiin suuntiin vuorotellen.

Noin kello 16 torstai-iltapäivällä tieliikennekeskus kertoi, että tilanne on ohi ja liikenne alkaa palautua normaaliksi ysitiellä. Myös pelastuslaitos kertoi kello 16, että pelastuslaitoksen tehtävä paikalla oli ohi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos