Henkilöauto törmäsi hirveen Nokialla - Pirkanmaa - Aamulehti

Henkilöauto törmäsi hirveen Nokialla – ajokaista oli suljettuna liikenteeltä noin tunnin

Hirvestyskausi on käynnissä, joten liikenteessä kannattaa muistaa oikea tilannenopeus.

15.9.2021 7:12 | Päivitetty 15.9.2021 9:18

Aamulehti

Henkilöauto törmäsi hirveen tiellä 11 varhain keskiviikkoaamuna Nokialla. Pelastuslaitos sai tiedon Kuljunperäntien ja Murhasaaren sillan välillä tapahtuneesta kolarista kello 5.05.

Autossa olleet kaksi henkilöä selvisivät kolarista lievin vammoin.

Onnettomuuden vuoksi Tampereelle menevä ajokaista oli hetkellisesti suljettuna liikenteeltä. Tilanne on ohi ja pelastuslaitoksen yksiköt ovat poistuneet paikalta.

Kolarissa ollutta hirveä ei löytynyt kolaripaikalta. Mahdollisesti loukkaantuneen eläimen etsimisestä vastaa paikallinen riistanhoitoyhdistys.

Nopeusrajoitus tieosuudella on 80 kilometriä tunnissa. Pelastusyksikön johtaja (paloesimies) Jyrki Valkama muistuttaa oikeista tilannenopeuksista liikenteessä, sillä pelastuslaitos saa nyt jonkin verran ilmoituksia hirvikolareista liikenteessä.

Hirvenmetsästyskausi on käynnissä, mutta lokakuun toiseen viikonloppuun saakka hirviä saa metsästää vain rajoitetusti pellolta vahtimalla. Varsinainen perinteinen hirvijahti alkaa 9. lokakuuta.

Täsmennys 15.9.2021 kello 8.33: Täsmennetty, että hirvestyskausi alkaa niin sanotulla pellolla vahtimisella eli hirviä voi tällä hetkellä ampua pellolta. Lokakuun 9. päivänä alkaa perinteinen metsästyskausi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut