Tämä kaikki tiedetään nyt rajoitusten poistamisesta Pirkanmaalla: etätyöt, harrastukset, keikat, ravintolat, pikkujoulut - Pirkanmaa - Aamulehti

Johtajaylilääkäri kertoo, milloin vapaa elämä koittaa Pirkanmaalla – Tämä kaikki tiedetään nyt rajoitusten poistamisesta: etätyöt, harrastukset, keikat, ravintolat, pikkujoulut

Hallituksen uusi koronastrategia viitoittaa tien rajoituksista luopumiselle. Johtajaylilääkäri Juhani Sand arvioi tässä jutussa, koska rajoitukset ja suositukset puretaan Pirkanmaalla ja miten vapautuminen tapahtuu. Miten käy pikkujoulujen, etätyön ja yleisötilaisuuksien? Entä minkälaista elämää on uusi normaali?

Johtajaylilääkäri Juhani Sand kehottaa jaksamaan rajoituksia vielä kuukauden tai puolitoista, sillä uusi normaali on jo lähellä.

11.9. 6:00

Aamulehti

Hallitus kertoi tällä viikolla linjauksensa uudesta koronastrategiasta. Tavoite on luopua rajoituksista kokonaan, kun 80 prosenttia rokotettavasta ikäluokasta on saanut toisenkin koronarokotuksen tai heillä on ollut mahdollisuus se saada.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut