Jätepuristin syttyi palamaan Nokialla, epäillään tahallaan sytytetyksi – Alue on vakiintunut ilkivallan kohde - Pirkanmaa - Aamulehti

Jätepuristin syttyi palamaan Nokialla, epäillään tahallaan sytytetyksi – Alue on vakiintunut ilkivallan kohde

Palo ei levinnyt rakennukseen ja pelastuslaitos sai palon nopeasti sammutettua. Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Nokian Lintuniementiellä vanhan kuorimorakennuksen seinustalla ollut jätepuristin syttyi palamaan.

27.8.2021 16:14

Aamulehti

Nokian Lintuniementiellä vanhan kuorimorakennuksen seinustalla ollut jätepuristin syttyi palamaan perjantaina iltapäivällä.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 15.08.

Pirkanmaan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Joonas Suikkanen kertoo, että paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Suikkasen mukaan vanha tehdasrakennus on vakiintunut ilkivallan kohde. Rakennukseen kuuluvassa kuljettimessa on kiipeilty, rakennuksen seiniä on maalailtu ja alueella on sytytelty pieniä paloja.

– Tämä on samaa sarjaa.

Lue lisää: Kuljetinputkessa syttyi tulipalo historiallisen tehdasalueen tuntumassa Nokialla – ”Kyllä se jonkun ihmisen aiheuttamaa on”

Lue lisää: Sunnuntaina paloi samaan aikaan entisessä päiväkodissa ja koulun pihalla – Poliisi: ”On syytä epäillä, että palot ovat saman sytyttäjän”

Palo ei levinnyt rakennukseen ja pelastuslaitos sai palon nopeasti sammutettua. Tapauksesta ei aiheutunut henkilövahinkoja.

Video hälytyspaikalta:

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut