Nokialla on murtauduttu kesäkuun aikana kolme kertaa samalle huoltoasemalle - Pirkanmaa - Aamulehti

Nokialla on murtauduttu kesäkuun aikana kolme kertaa samalle huoltoasemalle – saaliiksi repullisia tupakkaa

Poliisi etsii nuoria tekijöitä. Valvontakameraan on tallentunut eri kerroilla kaksi tai kolme nuorta, jotka ovat mahdollisesti jopa alle 15-vuotiaita. Viimeisimpään tapaukseen saattaa liittyä tumma Volkswagen Golf.

Ilkantien Neste on joutunut kesäkuussa jo kolme kertaa murron ja varkauden kohteeksi.

29.6.2021 12:48

Aamulehti

Ilkantie Neste Nokialla on joutunut kesäkuun aikana jo kolme kertaa murron kohteeksi. Tekijät ovat jokaisella kerralla menneet sisälle rikkomalla ikkunan. Saaliiksi he ovat saaneet tupakkatuotteita.

Ensimmäisen kerran Nesteelle murtauduttiin aamuyöllä tiistaina 8.6.2021 kello 02.18. Vartiointiliikkeen ja poliisin saapuessa paikalle tekijät olivat jo poistuneet. Mukanaan he olivat vieneet repullisen tupakkatuotteita.

Valvontatallenteiden perusteella tekijöitä oli kaksi. He olivat nuoria, mahdollisesti jopa alle 15-vuotiaita. Toisella oli päässään Chicago Bulls -lippalakki ja toisella valkoinen Fila-merkkinen collegepaita.

Toinen tapaus

Seuraavan kerran varkaat murtautuivat huoltoasemalle maanantaina 14.6.2021 kello 23.40. Tekijät olivat ehtineet poistua paikalta ennen vartiointiliikkeen ja poliisin saapumista.

Valvontatallenteiden perusteella tekijöitä oli tällä kertaa kolme. Kaikki tekijät olivat nuoria ja joukossa saattoi olla samoja tekijöitä kuin aiemmassa tapauksessa.

Tekijät olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja kahdella tekijällä oli selkäreput selässään ja lippalakit päässään. Saaliiksi jäi tälläkin kertaa repullinen tupakkatuotteita.

Kolmas tapaus

Viimeisin varkausrikos tapahtui aamuyöstä tiistaina 29.6.2021 kello 05.00 ja tekijät olivat jälleen poistuneet paikalta, ennen kuin vartiointiliike ja poliisi saapuivat paikalle. Tekijöinä oli kaksi nuorta. He saivat saaliikseen repullisen tupakkatuotteita.

Toisella tekijällä oli tummat vaatteet ja päässä tummalierinen kesähattu. Toisella tekijällä oli tummat polvipituiset housut ja turkoosi collegehuppari.

Poliisin mukaan tekijät saattavat olla samoja kuin 8.6.2021 ja 14.6.2021 tapahtuneissa varkausrikoksissa. Viimeisimpään tapaukseen saattaa liittyä tumma Volkswagen Golf, jolla tekijöiden epäillään poistuneen rikospaikalta.

Poliisilla on hallussaan hyvälaatuista valvontatallennemateriaalia, mutta rikoksesta epäiltyjen nuoren iän vuoksi poliisi ei toistaiseksi julkaise kuvamateriaalia.

Poliisi toivoo tapauksesta vihjeitä. Niitä voi kertoa soittamalla Nokian poliisin numeroon 0295 445 888 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut