Mänttä-Vilppulassa henkilöauto törmäsi ojarumpuun - Pirkanmaa - Aamulehti

Kuljettaja kuoli henkilöauton suistuttua tieltä Mänttä-Vilppulassa – auto kulki ulosajon jälkeen yli sata metriä ja törmäsi siltarumpuun

Sisä-Suomen poliisin mukaan autolla oli tilanteeseen nähden liikaa nopeutta, sillä ojassa oli ajoneuvon jättämää jälkeä yli sata metriä.

Kuljettaja kuoli varhain torstaiaamuna ulosajossa Mänttä-Vilppulassa. Pahoin ruhjoutunut auto oli yhä torstaina iltapäivällä Seiväsniementien risteyksessä.

24.6.2021 6:36 | Päivitetty 24.6.2021 13:18

Aamulehti

Mänttä-Vilppulassa Riihikankaantiellä tapahtui varhain torstaiaamuna ulosajo, jossa kuoli henkilöauton kuljettajana ollut mies. Auto ajoi tieltä ulos varhain torstaiaamuna ja törmäsi siltarumpuun.

Pelastuslaitos sai tiedon tieliikenneonnettomuudesta kello 5.34. Ajoneuvossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita matkustajia.

Jäljistä päätellen ajoneuvo oli tulossa Vilppulan suunnasta Riihikankaantietä kohti tietä 58, tiedottaa Sisä-Suomen poliisi. Ajoneuvo oli suistunut tieltä kulkusuunnassaan oikealle Kinnaskosken sahan jälkeen vasemmalle kaartuvassa mutkassa.

Alustavien tietojen mukaan ojan pohjalla oli ajoneuvon jättämää jälkeä yli sata metriä. Seiväsniementien kohdalla ajoneuvo törmäsi betoniseen siltarumpuun ja törmäyksen voimasta pyörähti pyörilleen.

Ajoneuvo vaurioitui kauttaaltaan törmäyksessä. Poliisi toteaa, että ajoneuvolla oli tilanteeseen nähden liikaa nopeutta.

Asiaa tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn selvittämisenä. Poliisi tutkii, oliko alkoholilla tai muilla päihteillä osuutta onnettomuuteen.

Henkilöauto törmäsi pitkän matkaa ojassa ajettuaan siltarumpuun.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut