Himoksen laskettelukausi historian kolmanneksi vilkkain - Pirkanmaa - Aamulehti

Himoksen laskettelukausi historian kolmanneksi vilkkain – kausi päätökseen vappuna

Himoksella kirjattiin hiihtopäiviä tänä talvena noin 160 000.

Himoksen välinevuokraamon jono oli tänä talvena siirretty koronan vuoksi ulos. Arkistokuva maaliskuulta.­

4.5. 8:30

Aamulehti

Laskettelukeskus Himoksen laskettelukausi oli kävijämäärissä mitattuna yhtiön historian kolmanneksi paras.

Himos oli auki tänä talvena yhteensä 122 päivää. Jämsässä sijaitsevan laskettelukeskuksen kausi käynnistyi joulukuun puolessa välissä ja päättyi vappuna.

Yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että tällä kaudella kirjattiin hiihtopäiviä yhteensä noin 160 000 ja hissinousuja reilut 2,5 miljoonaa.

Yhtiön toimitusjohtaja Elsi Ojala kertoo tiedotteessa olevansa tyytyväinen siitä, että Himoksen kausi saatiin vietyä koronaturvallisesti alusta loppuun.

– Olo onkin kuin olisi ollut hammastarkastuksessa tuloksella reikiä nolla.

Koronan vuoksi keskuksen lipunmyyntiä ohjattiin nettikauppaan. Verkosta ostettujen lippujen osuus kasvoi talvena aikana noin 15 prosenttia.

Viime vuonna laskettelukausi katkesi kuin seinään koronatilanteen vuoksi, ja monen muun laskettelukeskuksen tapaan sekä Himos että Sappee sulkivat rinteensä maaliskuun puolenvälin jälkeen.

Aamulehti uutisoi maaliskuussa, että Himoksen laskettelijamäärät kasvoivat hiihtolomaviikoilla viime vuoteen verrattuna noin viisikymmentä prosenttia.

Lue lisää: Himoksen laskettelijamäärät kasvoivat hiihtolomaviikoilla huimasti, hissinousuja lähes 850 000 – myös Sappeen kävijämäärissä piikki

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?